Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gaben92

    őstag

    válasz Cingáriusz #71501 üzenetére

    Az a régi A4Tech annyira jó egér volt, hogy még nálam is el van rakva a mikrokapcsoló cserére szoruló X710 pedig van egy G602-m és egy G502-m is. Az újak viszont ingyen se kellenének. Nem kell egy komplett márkát beskatulyázni, főleg azután nem, hogy kibírt 5 évet. (A mikrokapcsoló cserét ne nézzük, mert minden értelmesebb egérben ugyanaz van, szóval márkától függetlenül ugyanolyan használat esetén ugyanannyi idő után fog nálad behalni bármelyik egérben.)

    Ha hiszed, ha nem, az az 5 év nem kevés. Nem 1980-ban vagyunk sajnos, mikor még strapabíróra tervezték a dolgokat, hanem a 2000-es évek fogyasztói társadalmában. Itt már nem az a kérdés, hogy meg fog-e halni az adott kütyü hanem, hogy mikor. És ez az ami a drága és márkás Logitech esetén 5 év, az új A4Tech esetén pedig lényegesen kevesebb. De ha még ki is bírna annyit, az nem változtatna a tényen, hogy vacak a cucc sajnos.

    Nem kell 10-20k-kat elkölteni, hogy jó egered legyen, 10k alatt is van nagyon sok jó modell, csak le kell mondani a csilivili dolgokról, mint RGB, és "menő design". :K

    Szerk.: Na közben szerkesztve lett a hozzászólásod, szóval válasznak kisit furcsán hatnak, de attól még releváns. :B

    [ Szerkesztve ]

    If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

Új hozzászólás Aktív témák