Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 0karmacoma0

    senior tag

    válasz superecneB #66344 üzenetére

    Hogy mire számíts a Deathaddertől:
    Razer egeret nem egy életre vesz az ember sajnos. Azaz egy életre vesz, de nem ugyan azt a példányt. :D

    Nekem volt egy régebbi kiadás, az hibás görgővel jött, majd küldtek cserébe egy használtat, háta beszopom alapon, végül küldtek egy bontatlant ugyancsak szar(de azért működőképes) görgővel. Azt használtam is jó két évig majd gari lejárta után elkezdett duplaklikkelni. Első csalódottságomban vettem egy Imperatort, aminek ugyan csak fos volt a görgője, ami szét is ment végleg gari lejárta után. Hiába szedtem szét, megjavítani nem nagyon lehetett gányolás nélkül, szóval az is ment a kukába. A régi DA-m azt én barmoltam szét, mert szétszedés után eltéptem véletlenül a fehér kábelt, és pótlás után nem volt már olyan mint régen.

    Tavaly vettem egy DA Chromat, ami 1 év 1 hónapot bírt duplaklikk nélkül, de gariból visszaküldték, hogy nincs ennek semmi baja, ami sajnos bizonyos körülmények között igaz is tud lenni, mert van akinek Synapse install/uninstall, firmware frissítés, szűzlányok teliholdkor való feláldozása, stb. után újra rendesen működik egy darabig. Ráadásul ha nem használom 1-2 napig akkor tényleg bír duplaklikk nélkül pár napot, szóval nehéz legariztatni, ha futárszolgálatra van kényszerítve az ember. Valószínűleg egy hozzáértő ember, és egy új mikrokapcsoló lesz a megoldás.

    Lényeg a lényeg, hogy lényegében nincs olyan DA ami nem kezd el duplaklikkelni, de sajnos nincs is másik olyan egér ami kényelmesnek tűnik, ha az embernek kezére áll egy DA. Én se hobbiból szívatom magam ezekkel az egerekkel(Razertől még egy sálat se vennék amúgy), csak egyszerűen ennek olyanok a méretei és a fogása, hogy természetesnek hat, és soha nem fáj a csuklóm hosszabb használat után. Hiába nézegetem, próbálom megszokni a többi egeret, mind alacsonyabb és/vagy más jellegű fogása van, és idővel mindig visszatérek ehhez a foshoz.

    Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

Új hozzászólás Aktív témák