Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dobragab

    addikt

    válasz inf3rno #65977 üzenetére

    Az egyik gond a kábellel, hogy gyengén reprodukálható vele, hogy merre húz, pl elég odébb raknom a bungee-t, és felborul az egész addigi koncepció, mert máshol máshogy húz. Aztán persze vannak apróságok ebben a témakörben, hogy hőmérséklet függő, hogy mennyire merev, vagy hogy idővel összegyűlik rajta a mocsok, ami miatt változik a súrlódása, stb. Emiatt kell egy csomó bemelegítés minden alkalommal, amikor néhány nap után játszani kezdek vele.

    A másik gond vele, hogy függ attól, hogy merre milyen erővel húz, hogy hol van az egér a rögzítési ponthoz képest. Ha nem bungee-ra rögzíted, hanem az asztalon húzod, ugyanúgy jelentkezik ez a probléma, mert nagyobb mozdulatoknál nagyobb tömegű kábelt húzol, ami nagyobb felületen érintkezik az asztallal, tehát nagyobb erővel húz. Ez olyan érzés mindkét esetben, mintha be lenne kapcsolva a mouseaccel, de a bungee-val talán egy fokkal elviselhetőbb.

    Kepzelj el egy hajlekony, konnyu cipofuzot. Na a parakabel (legalabbis amit mostanaban tudok gyartani) annal semennyivel sem nehezebb vagy merevebb. Ha eleg kabel van az eger elott, es nincsenek utban cuccok, soha sehogyan semmilyen korulmenyek kozott nem lehet erezni, hogy ott van.

    [ Szerkesztve ]

    Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.

Új hozzászólás Aktív témák