Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sziasztok!

    Egér vásárlás előtt állok, és nem nagyon tudok dönteni.

    Felhasználás: Adobe programok, Photoshop, Premiere Pro. Emiatt fontos lenne a sok gomb, kényelem, precíz, pontos érzékelő, vezeték nélküliség nem kritérium, de nagy előny, de csak abban az esetben ha nem ilyen 1-2 napos üzemidővel bír az egér vezeték nélkül.

    Az előbb említett okok miatt nézegettem a Logitech termékeit, mint pl. a G700S-t, amit TÖKÉLETES lenne, 11 programozható gomb, mikor megláttam, szinte már tudtam, hogy mit hova programoznék, jól is néz ki, minden szuper lenne vele, és még vezeték nélküli is, de nagyon köpködték az üzemidejét, és mint mondtam, ha vezeték nélküli és keveset bír akkor az nagyobb hátrány nekem mintha vezetékes lenne.

    Utána néztem az újabb szériából a G502-t, viszont ott meg nagyon szidták a görgő minőségét.

    Szóval nem tudom...

    Mikor korábban még játszogattam FPS-s játékok asztali konfigomon évekkel ezelőtt egy Razer Deathadder egerem volt, és nagyon imádtam, lehet az lesz az egészből, hogy feladom a sok gombos kritériumot, és rámegyek a "tutira"

    Ha valaki tud hasonló egeret mint a Logitech G700s, de jobb, vagy bármi egyéb mást ami a fentebb leírtak alapján megfelelne nekem, akkor ne tartsa magában! :))

    Az ár meg is van határozva azáltal hogy miket néztem, kb. 25-öt szánok rá.

    Előre is köszönök minden hozzászólást! :R

    [ Szerkesztve ]

    10+ éves Prémium! tagság, 1400+ pozitív és 0 negatív értékelés. Megbízható, rugalmas, precíz, gyors, aktív és csalódásmentes üzletfél! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Új hozzászólás Aktív témák