Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Den Hadnagy

    senior tag

    Sziasztok!

    A 11-16 ezer forintos kategóriából szeretnék egeret venni.
    Ebay játszik, ha úgy van. Használtat nem szeretnék.
    Használat: egy 42 collos 4k tévét használok monitornak. A régi A4tech X7 egerem még legnagyobb felbontáson is lassú ahhoz, hogy akár netezéshez is elég gyorsan mozogjon a képernyőn, meg olyan pontatlan, bizonytalan, remeg.
    Olyan egeret szeretnék, ami ugyancsak vezetékes, nincs lag, remegés, gyors, pontos, meg nem tűnik lassúnak 4k@60hz-en. Elvétve játszom, de az A4techen látható hüvelykujjnál látható két extra gomb jó lenne, ha meglenne, jobb kezes vagyok, régimódi palm fogással. Nincs nagy kezem, de a claw nekem megszokhatatlan, szeretem az egész kezem az egeren nyugtatni, akár hüvelykujj-támasz is jöhet. Ha minden egyben van, mehet a dolog 20k-ig is, hosszú távon gondolkodom. Kifejezett márka preferenciám nincs, de a Microsoft és Logitech termékek a szimpik alapvetően.

    Nagyon szépen köszönöm!

    DH

    "Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem  kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."

Új hozzászólás Aktív témák