Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Madn!ght

    addikt

    Sziasztok Srácok!

    Tegnap beújítottam egy Deathadder Chromat. Az elmúlt 10 évben csa DA egereim voltak, ez utóbbi már a harmadik típus, gondoltam megosztok néhány tapasztalatot, észrevételt.

    Eddig nem a Synapse-os drivert használtam, hanem a Legacyt. Jól vettem észre, hogy a sensitivity állítására csupán a DPI buzerálásával van lehetőség a Synapse-ban?

    A legacyban megszoktam, hogy 3 csúszkán is lehet állítani, így most az asztalon elég érzékeny az egér mozgás. Erre van vmi állítási lehetőség a windowsos alapbeállítások módosítása nélkül?

    Másrészről viszont annyit észrevettem, hogy mintha sokkal gyorsabban reagálna az egér a mozdulatokra.
    Korábban azt hittem csak én érzem rosszul, de mintha random módosult volna az egér érzékenysége. Low-sens játékos vagyok, szóval a legapróbb változást is észre veszem. Annyi hozzátartozik az igazsághoz, hogy a BE kábele elég merev volt és az néha akadályozta a mozgást. Most a Chroma mellé vettem egy mouse bungeet is, a probléma szerencsére orvoslásra került.

    Visszatérve a BE és a Chroma közötti különbségre (nem tudom, hogy csak a driver eltérése miatt), de BF1-ben sokkal gyorsabban reagál a lövésre is. Értem ezalatt, hogy korábban olyan érzésem volt, mintha input lagom lenne és érezhető idő telne el aközött, hogy megnyomom a gombot és elindul a lövés. Most ilyet sem tapasztaltam.

    Összefoglalva az első benyomásaim nagyon pozitívak a Chromával kapcsolatban, azt hittem kelleni fog egy kis idő, mire megszokom a váltást, de a sensi változása sem kavart be, sőt!

    Egyébként nem terveztem új egeret vásárolni, de a használtban sikerült egy -szerintem- jó vételt kifogni, így próbacseresznye alapon újítottam. Egyelőre nem bántam meg. Aki esetleg hasonló cipőben járna annak remélem hasznos információként szolgál a fenti kis szösszenetem. ;) :B

    üdv: mad

    [ Szerkesztve ]

    ₪ Herbalife Nutrition ₪ (rendelésben tudok segíteni) - FB: fit2gether

Új hozzászólás Aktív témák