Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    válasz Skillet #63951 üzenetére

    Ezzel az a baj, hogy ebben a teoretikus másik topicban nem lenne olyan ember, aki érdemben tudna ajánlani egereket. Mert ki veszi meg ezeket a párezer forintos, max irodai munkára meg böngészésre ajánlott egereket? NEM olyan felhasználók, akik visszatérő jelleggel benéznek az egeres topicba. A júzerek nagy része akkor néz be egy egeres topicba ha újat akar venni, utána meg ha megvan a kiválasztott és elégedett, jól eltűnik. A rendszeres látogatók mind power-userek, náluk meg természetes, hogy komolyabb egereket vásárolnak. A másik probléma, hogy rengeteg ilyen olcsó egér van, ki lenne az szerinted, aki ezeket vásárolná, letesztelné? Megint csak, aki nem power user, nem fog ilyenekkel foglalkozni.

    Úgyhogy lenne egy topicod, amiben éppen csak olyan ember nem lenne, aki számít: Olyan ember, aki rendszeresen látogatja a topicot és aki sokféle egeret kipróbált már tehát van összehasonlítási alapja, és aki hosszú távú tapasztalatokról (is) tudna beszámolni az egérről.

    Első vagy akár hosszú távú benyomások random user-ektől teljesen elférnek itt is, ha a random user képes a helyén kezelni a dolgokat, és nem 4000ft-os közismerten fos szenzoros egeret fogja ajánlgatni CSGO-ra vagy hasonlóra. Azért még nem kapták le senkinek a körmét, ha ezt az egeret max irodai munkára ajánlotta.

    [ Szerkesztve ]

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák