- [Re:] Megülve a fapadon: üdvözöljük az AMD Athlon 3000G processzort!
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- [Re:] Nem hisz majd a VR-ban az új generációs Xbox
- [Re:] AMD-s ultravékony notebookok Honor márkanév alatt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
-
- Utoljára frissítve: 2019-05-20 14:13:20
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 05. 19.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Hozzászólok Aktív témák
-
Vanir
Topikgazda
Attól, hogy kikönyörögtük a Logi-nak, hogy jó lenne már az MX300 vonalat is továbbvinni, és nem érdekel mennyibe kerül. Az utolsó részt komolyan vették.
Amúgy a G203-nak jobb a kábele, jobb a görgőklikkje és szinte semmivel nem rosszabb a szenzora (csak a felületekre érzékenyebb). Illetve a G Pro-n van valami borítás, a 102/203-on nincs. -
lemusz
addikt
LOD-juk emléletileg érezhetően alacsonyabb, akinek ez fontos. Nekem ez fontos lenne, de gyakorlatilag még nem sikerült megtapasztalnom, valaki nem akar venni nekem egyet?
Most nagyon elgondolkodtam ezen a G Pro-n... 12,4 ezerért ez tényleg nagyon jó vételnek tűnik. Lehetett valaha ennyiért kapni 3366-os szenzorú egeret?
[ Szerkesztve ]
-
dobragab
addikt
Thread törölve.
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
Predator2
addikt
Helló
Látom már téma, nekem meg pont szükségem lenne rá. Logitech G Pro 12400Ft megér ennyit? Illetve ezen az áron van jobb/ajánlottabb vétel? Logitech MX310-et váltana.
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Lasliegrand
tag
Sziasztok!
Az összefoglaló ajánlott egértípusait böngészgetve úgy döntöttem, veszek irodai használatra 3 db Microsoft Wheelmouse egeret (kizárásos alapon, mivel a többi 5000 Ft alatti kategóriás egérből már sehol nincs készleten).
A Wheelmousera való kereséskor az alábbi linkbe botlottam.Már megrendeltem a terméket, meg is érkezett, de a papíros leírásban sem találtam semmi arra utaló jelet, hogy ennek bármi köze van a Wheelmousehoz. Kerestem képtalálatokat is, azok is egész más kinézetre utaltak...
Szerintetek én vagyok a hülye és ez valójában egy Microsoft Wheelmouse licensz vagy valami,
vagy szintén én vagyok a hülye mert bedőltem egy ilyen olcsó trükknek...[ Szerkesztve ]
-
T1k3
tag
Szerintem ez egy Cherry M-5400 - mármint ami a képen látható.
A termékleírás is erről árulkodik.[ Szerkesztve ]
"Az erő nem a fizikai képességekből fakad. A legyőzhetetlen akarat a forrása."
-
T1k3
tag
14 napig elállhatsz a vásárlástól.
"Az erő nem a fizikai képességekből fakad. A legyőzhetetlen akarat a forrása."
-
Skullwipe
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Naja.. A Logitech használ mostanában olyan pici csavarokat, hogy alig fér bele a tű is...
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Az nem nehéz a méretéhez képest.
Az egyetlen fail a sniper gomb.
[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Caldera
tag
Nekem billentyűzetem van, szerintem jó.
[ Szerkesztve ]
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
Jelentem alássan, fejlemény van. Egy lány kérdését tolmácsoltam, végül a Steelseries Rival 100 lett a befutó. Ma megérkezett a Pick Pack Pontra, át is vette. Hazavitte, aztán elhozta hozzám, hogy szörnyülködjünk együtt.
Mit mondjak, szép, meg minden, csak éppen a görgő kritikán aluli. Kotyog-lötyög, görgetésnél meg olyan hangja van, mint egy harkály kopácsolásának. Az már csak hab a tortán, hogy a hüvelykujjnál lévő hátsó gomb jóval kijjebb áll, mint az első.
Jön a nyuszi, de kedden megy vissza az üzletbe, és egy Logitech Prodigy G203 lesz belőle. Ha fekete, hát fekete.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
A lány úgy döntött, hogy ilyen már nem kell neki. Olyan dolog ez, mint az első randi. Nem jött be, passz. Nem terelgettem a G203 felé, de azt akar. Szerintem nem jár rosszul vele. Mi több, itt is jónak találtátok.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Mivel személyesen viszi vissza, módja lesz megtaperolni a G203-at.
freeknight: A Steelseries elvesztett egy vevőt. Ennyi.
Hozzászólok Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- PlayStation 4
- [Re:] [kyrabaybee:] :L
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield V
- [Re:] Nem olyan egyszerű 5G képes készüléket csinálni
- Alza.hu
- [Re:] Megülve a fapadon: üdvözöljük az AMD Athlon 3000G processzort!
- [Re:] Xiaomi Mi 9 - egy híján
- SONY LCD és LED TV-k
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- Lenovo 320S - 15.6 FullHD IPS / i7-7500U / DDR4 / 1TB / nVidia GT 940MX / W10 / HUN / Garancia
- HP Elitebook 840 G2 - 14" HD / i5-5300U / 8Gb DDR3 / 128Gb Sata-III SSD / WebCam / Vill. bill (HUN)
- 2017 Retina Rose Gold Macbook 12" / 1.2GHz M3 Core / 256GB SSD / MAGYAR / ÚJ kijelző!! / GARANCIA
- Lenovo Yoga 300 N3050 2 GB /EU BILL/ ÉRINTŐKIJELZŐ /// FLEX 3 N3050 /4 GB/ MAGYAR BILL/ ÉRINTŐKIJELZ
- Lenovo Ideapad U410 i5-3337U/8GB RAM/ 256 GB SSD/NVIDIA® GeForce® 610M
- Xbox Classic konzol eladó + Xbox Advanced Scart kábel
- Apple Watch 4 44mm (EKG) Nike + Apple Garancia 2020.07.11-ig!
- IPhone 6s plus 32GB mint az új 2021.06.27 Apple. Euronics vásárlás
- Canon EF-S 24/2.8 STM garanciális
- Apple iPad Pro 12,9" 3.rd gen 2018 256GB Space Gray Wifi - Hibátlan állapot + Apple Pencil 2