Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • holozis_HUN

    veterán

    válasz Vanir #62005 üzenetére

    Megvan, köszi :) Rá is állítottam :D Most legalább, 1 2 3 4 számokat úgy is tudok írni, hogy csak az egeret kattintgatom :D

    Egy kis review:

    Külső, burkolat: Nekem egész kényelmes az egér. Igen, néha a jobb oldali gombot a kis/gyűrűs ujjammal megnyomom, de arra nem is akartam/akarok funkciót rakni, így mind1 is, nem zavar. Anyagminőség nagyon jó, se nem ragadós, se nem csúszós, pont jó, nagyon tartósnak néz ki és könnyen tisztítható. A talpak nagyon jól csúsznak még a sima asztalon is, majd lesz alatta egy SS Qck szövetpad. Az is lehet, hogy Jaffától berendelek talpakat, de így is nagyon jól csúsznak.A kábel egész jó, nem túl merev és harisnyázott, nekem ez bejön, nálam plusz pont. A súlya teljesen jó, picit könnyebb, mint a GXT 25, számomra ideális.

    Sensor, gombok: A gomboknak nekem jók a nyomáspontjaik, bár tényleg nem vagyok szakértő. A jobb és a bal klikk eléggé hangos, már-már belehallatszik a mikrofonba TS közben. Ez kicsit zavaró, de én alig hallom, úgy is jön majd új fejhallgató nemsokára, azzal majd rendesen belövöm. A többi gomb nagyon-nagyon minimálisan halkabb a fő gomboktól, alig lehet észrevenni a különbséget. Maga a szenzor eléggé pontosnak tűnik, és nagyon "Smooth". Én 850-1050 DPI-ig használom az egeret, ezen az érzékenységen pontos nagyon. Épp be volt dugva a Trust GXT25 és ez a gépbe egyszerre, gyors le is teszteltem: Az egeret lassan mozgattam, ahogy csak tudtam, körkörösen. A GXT 25-nél őicit, vibrált, nagyon aprókat mozgott a kurzor, ennél az egérnél semmi, nagyon folyamatosan, gyorsan és egyből leköveti a mozdulatot. Próbáltam kicsit gyorsabban mozgatni az egeret, bár nem vagyok pro, pontos maradt. Még így nem padon is, hanem egy koptatott asztalon. Inputlag nincs. Egyebet nem tudok elmondani, nem vagyok szakértő, röbiden anny, hogy pontos 1000 DPI környékén nagyon lassú, közepes, és kicsit gyors használatnál. Olyan mid sens játékosoknak teljesen megfelel szerintem.

    Konklúzió: Nagyon bejön az egér, kiváló munkát végzett a Roccat. Köszönöm Vanir kollegának, aki biztatott a megvételére. 6000 forint + 1000 forint postaköltségért nagyon megérte szerintem, újonnan 18-20k körül van, és tényleg tök új az állapota, leszámítva a dohányfüst szagot, de ezt majd leszedem valamivel róla :)

    Köszönöm, ha végigolvastad :R

    El errar es humano y el perdonar, divino.

Új hozzászólás Aktív témák