Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spagett-o

    kezdő

    válasz Vanir #59049 üzenetére

    Köszönöm a válaszokat!

    @Vanir:
    Tulajdonképpen meg lennék vele elégedve, ha a csúszással/tapadással nem lenne gondom. A gyári talpak frissen lettek lecserélve a jaffa-féle talpakra, jelenleg egy uRage egérpadon használom. A gond az, hogy nem csúszik olyan simán, amennyire szeretném. Két egymáshoz közeli célpontot nehezebb egymás után eltalálnom, mert úgy érzem, nehezen csúszik az egér, ezért sokkal több idő kell a célzáshoz (alacsony érzékenységnél).
    Szoktam nézni streameket, egy-két streamer egere olyan, mintha magától csúszna zsírozott jégen.
    Nem tudom, hogy ez az egér könnyűsége miatt van, vagy rossz az egérpadom, vagy az egér hibája valamilyen egyéb ok miatt.
    Érdemes lenne lecserélnem az egérpadot egy másikra?

    @MaTpr0F
    Lemértem, és a kezem a középső ujjbegyemtől a tenyerem tövéig 17+-0.5 cm. A fogást ez alapján próbáltam belőni, de inkább csináltam képet:

    A fogásmódot leginkább az egér formája diktálja nálam, vagyis annyira nincs preferenciám, de ha nagyobb egerem lenne, valószínűleg palm gripre állna rá a kezem.

    @Ant@
    Köszönöm, megnézem őket! Lehetőség súlycserélgetésre lehet jó lenne, plusz a Logi-k (pl. G502, de Pro-nál nem tudom van-e ilyen) felülethez állíthatósága is jól hangzik (nem tudom mennyire parasztvakítás).

    @ribizly
    Képek alapján elég kényelmesnek tűnik, nehéz vele megbarátkozni?
    Igen, szeretem, mert tényleg nagy ugrás volt végre egy pontos egér az 1000 Ft-os Gigabyte után. Viszont azóta eltelt egy év és elég sokat játszok mostanában, szóval úgy érzem, indokolt lenne egy tényleg jó egér hosszú távra. Plusz karácsony is van, úgyhogy megajándékoznám magam az egész éves szenvedésért. :DDD

    @dobragab
    Igazából nem ragaszkodok a Maurus méretehéz, lehet egy valamivel nagyobb egér kényelmesebb is lenne, mert akkor teljes palm gripet használnék. A talpakat most cseréltem a jaffa-félére, de a súlykivételben nem vagyok biztos amiatt, amit Vanirnak is írtam felül. Tegnap néztem és a gari még 2017. január elejéig jó, úgyhogy meg is hirdettem gyorsan, így lehet könnyebben megveszi valaki. Ha addig nem viszik el, lehet megpróbálom kivenni a súlyt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák