Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Fr3eWar

  őstag

  Hétvégén vettem egy Rival 300-at. Elsőre minden ok volt, de most vegyes érzelmeim vannak, és félek is kicsit.

  Long story short.
  Pénteken vettem az egeret, pénteken szombaton minden ok volt vele. Vasárnap délután mikor bekapcsoltam a gépet, arra lettem figyelmes, hogy a bal gomb instant duplaklikkel 10-ből 8-9 alkalommal. Próbáltam másik USB-ben, szoftver le szoftver fel semmi változás. Nincs itthon másik gép, így reggel magammal vittem melóhelyre, egész nap azt használtam.

  Bedug szoftver nélkül, és az egér duplakattol, 10-ből 8x, kattingatok, mutatom kollégáknak mekkora bizniszt csináltam 18K-ért, majd egyszer csak elkezdett simán kattintani, és pár perccel később már csak 10ből 1x.
  Ez volt reggel 9körül, dolgozok pár órát, meg felraktam a szoftverét is semmi gond minden ok, pár órára rá, kb 2 felé, ismét meggajdult egy jó negyed órára, majd ismét elmúlt.

  Most hazahoztam és még egyelőre jó.

  Valakinek van tapasztalata?

  Pixelbe vettem, írtam nekik, azt írták, hogy ha bevizsgálás során csinálja, akkor cserélik, ja, csak hogy ez eddig úgy néz ki hogy atom random csinálja...

  Én meg jó s*gg voltam, hogy személyesen vettem, többet ilyet sem csinálok, ha neten rendelem, akkor a 14-napos elállásal ma már a posta vinné az egeret vissza...

Hozzászólok Aktív témák