Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    G102 megérkezett. :DD

    Kezdeti benyomások:

    Formát, mértet, tömeget ugye ismerjük, könnyű és viszonylag kicsi egér, aki G100s-ről (vagy annak elődjeiről) vált, annak azonnal kézre fog állni. Anyagminőséggel szerintem minden rendben, a felülete kellően érdes ahhoz, hogy stabilan lehessen fogni, nem csúszkál, nem zörög, padhoz ütögetve (persze csak óvatosan :DDD ) van egy kis rezgő hangja, de ilyen szempontból a G100s sokkal rosszabb volt. A tappancsokkal kapcsolatban csak azt tudom mondani, hogy a jaffa féle teflon talpakkal kb. másfélszer akkora távot tesz meg QCK padon nagyjából azonos pöccintésre, mint az eredeti talpaival...szóval, jah. Ezúton is köszönöm őket. :)

    A görgője nekem nagyon bejön, határozottabbak a fokozatok, mint a G100s-nél (meg több is van úgy érzem, bár nem hasonlítottam direktben össze a kettőt), a recézettsége miatt egyáltalán nem csúszkál rajta az ujjam. Majd igyekszem nem pörköltszaftos kézzel fogdosni, mert mondjuk takarítani biza nem lesz őket könnyű. :D A görgő alatti gomb szerintem nem keményebb, mint a G100s-ben, nemtom a G Pro-ban milyen lehetett, de ezzel szerinte minden oké (bár uccse használóm, szal whatever). Oldalgombok elég finoman járnak, bár az én hibrid fingertip/palm-os fogásommal csak a hátsót érem el (19 centis tenyerem van, lol). A kábele ismerten szerencsére nem harisnyázott, és nem is rossz. Kb olyasmi, mint az Alcor-é volt, attól talán egy hangyafasznyival vastagabb.

    Na és ami rossz, így japán omronos G100s után: A két fő klikk. Hangosabbak, élesebb/magasabb a hangjuk, plusz keményebbek is, nehezebb lenyomni őket. Ez nem tetszik, lehet erre gondoltak a kedves szakértők, amikor ment a sipítozás tesztekben a japán omronokhoz szokott fülekre hivatkozva. ;] Nem a világvége persze, de titkon remélem hogy hamar bekrepálnak és nem lesz más választásom mint cseréltetni őket. :DDD

    Szenzor már volt tesztelve, de legalább egy paint firkálmányt próbáltam összehozni. 1600-on már elég bénán ment a rajzolás, 3200-on meg számomra kontrollálhatatlan volt az egér, de szerintem ez meg is látszik a rajzokon:

    Összességében 10k-ért én eléggé best buy szagot érzek. :K

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák