Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Polllen

    nagyúr

    válasz Vanir #57056 üzenetére

    Ne haragudj, de normálisan kérdeztem, kevésbé összetett mondatokkal és azt kapom vissza, hogy töltsem ki ezt meg azt. Elolvastam az összefoglalót és miután nem tudtam dönteni, kérdeztem.
    Benne volt minden, amit meg tudok adni és az összefoglaló szerint kellhet. Ha nem fogalmaztam egyértelműen vagy kimaradt mégis valami, lehet szólni értelmesen.

    2. Használtpiac, és / vagy eBay? új -> új, tehát boltban szeretném vásárolni, a bolt hirdethet az ebay-n, amazonon, stb-stb.

    4. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip), mekkora kezed van? palm tartás -> Nem tudom definiálni, hogy milyen kategóriába esik a tenyerem, max cm-t tudnék adni, de nem gondoltam, hogy ezt ennyire komolyan veszitek. Most a munkahelyemen nem állok neki méregetni.

    Ha az ajánlóban szereplő egerek között - azonos árkategóriában - FPS játékban nem érezhető lényegi különbség, értsd hasonlóan jól viselkednek high sens mozgatás közben, akkor nem is rabolom tovább az időtök és választok onnan saját egyéb preferenciám alapján.

    "Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

Új hozzászólás Aktív témák