Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Fr3eWar

  őstag

  Sziasztok,

  Melyik egérnek bírják a legtovább a mikrokapcsolói, beleértve a midmouse-t is?

  Jelenleg egy DA2013-mam van, rosszalkodott 1-2 hónapja a midswitch rendeltem egy olyasmit ami hasonlít rá e-bay-ről, de nem lett jó, mert az alapja és a lábai okék lettek volna, de a gomb maga kb 2-3mm el magasabb volt. Így szétszedés után csak kitakarítottam, és új glide-ot tettem alá. Eddig tartott a móka, most megint elkezdett kihagyni a midgomb, és én böngészés miatt szinte ugyanannyit használom azt a switch-et mint a jobbot.

  Korábban még volt egy 1. genes DA-m is mikor megjelent, annak a jobbgombja kakált be kb 3 év után.

  Kb 2,5 éve tértem vissza a PC vonalra, és berendeltem egy DA2013-mat, mondván a fogását szerettem a réginek, azzal nem volt bajom, biztos azóta javítottak rajta mert kijött vagy 5verzió, persze most ez is kib@szott velem, eztán nem szívesen ülök fel a Razer vonatra.

  Amiket néztem hogy talán méretben és formában hasonló az az SS rival 300, meg valamelyik Zowie.

  Mit javasoltok melyik irányba menjek el DA után? Mi ami tényleg tartós, úgy értem nem attól megy tönkre, hogy eltelik 2-3 év, hanem esetleg attól hogy belemegy 5-10millió kattintás :D

  Mivel a mostani sem volt agyon használva, napi 1-2 órát ha volt működtetve, a kábelharisnyáján bojtosodás sincs, gombokon semmi kopás, vagy kifényesedés..

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés