Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RWD

    tag

    Sziasztok!

    Szeretnék egy kis segítséget kérni. Nap mint nap használom a PC-t. Elsősorban excel, böngészés, egy kevés Illustrator/PS (de nem profi szinten). Játék egy évben egyszer, de ott is max GTA jönne szembe, ahol kell az egér. Ergo nincsenek nagy igényeim. Viszont a jelenleg hadrendben álló szett ezt is képtelen kielégíteni.

    A következő szettel rendelkezem. Logitech EX100.
    [link]

    A miértjét ne kérdezzétek, nem Én vettem, régi darab. :) Sokáig abszolút jó volt (évek), nem vettem észre semmi problémát. Elemet sem kér olyan sűrűn, semmi gond.

    Kb egy éve jött elő egy nyűg, de lehet már másfél. Az egér elkezdett mocskoskodni.
    Tapasztalatok:
    -egy kattintást kettőnek érez
    -egy kattintást semminek érez
    -folyamatosan nyomva tartott gombot egyszer csak elfelejti, remélem érthetően nyekegem a lényeget :D
    -böngészőben, folyamatosan húznám lefelé az oldalsó sávot (nem tudom mi a pontos neve), és egyszer csak "elhagyja" az egér út közben (tudom, van görgő, de nem mindig az a tuti megoldás)
    Ezek közül a "folyamatosan nyomom a gombot és elfelejti" jelenség a legidegesítőbb. Szétszedtem már, kipucolgattam, de nem lett jobb.

    Kérdés. Milyen egeret érdemes venni, ilyen abszolút koca felhasználásra? Illetve ugye ott a PS használat, de talán nem olyan masszív a jelenléte, hogy amiatt nyújtózkodjak túl (logót tervezek, hobbi szinten, illetve saját részre). Nézegettem az ajánlott egerek listáját, illetve átolvasgattam az összefoglalót is.
    Megmondom őszintén, 3-4 ezer forintért GONDOLNÁM hogy kapok értelmeset, de Én ugye popó vagyok ehhez. Szóval a kezetekben a sorsom. :D A bill. maradhat egyelőre, azzal nincsenek gondjaim. De ez az egér megöl. Ja és szigorúan vezetékeset szeretnék, bár gondolom (és ahogy olvasom) ez itt nem is lehet kérdés.

    Köszönöm. :DDD

    ui.: használttól sem zárkózom el, de egyszerűbb lenne az élet ha újjal hozna össze a sors. Használt autót bármikor szívesen átvizsgálok, de egy egértől félnék. :Y

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák