Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gaben1993

    tag

    Üdv.

    Minél előbb szeretnék egy új egeret, mert a régi meghalt(gari papír elveszett :( ) és most kénytelen vagyok egy ezer forintos auchanossal vagánykodni. :DD
    Először hogy róla mi a vélemény? Hama uRage Reaper NX - Eléggé best buynak tartják, de nem gondolom hogy az lenne. Meg úgy egyébként az urage egerekről mi a tapasztalat, mert van pár fajta belőle és eléggé megosztja az embereket. De inkább azt hallom róla, hogy az árához mérten egész jó képességekkel és funkciókkal rendelkeznek.
    Egyébként vékony és átlagos méretű kezem van és főleg a tenyeres fogást kedvelem. Főleg fps-ekkel játszom, dpi tekintetében változó, kis mozgástere van sajna az egérnek, így ahol sokat kell forogni, kénytelen vagyok magasra venni, egyébként meg inkább alacsony dpi-n játszom. Valamint nálam a dizájn sem utolsó és szeretem ha minden komponens passzol egymáshoz, így nem lenne rossz ha szoftveresen állítható lenne a világítás színe. Tudom, hogy ez így elsőre elég sok igény és ha mindent szeretnék ezek közül, akkor elég magas árkategóriában kell nézelődjek, de talán azért van 10 rongy környékén is olyan, ami jó lehet. Ha nincs, akkor egye fene, jöhetnek drágább megoldások is. :)

Új hozzászólás Aktív témák