Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz mgoogyi #5253 üzenetére

    Egyik se.:)

    MX 518. 8-9k-ért (boltból) repül is a kezedbe. 4k-ért veszel hozzá egy Qpad XL LowSense-t és majd csak csodálkozol. ;) A maradék 2-3k-ból meg elmész valahova kajálni.:)

    Az igazi egy MX500/510-es lenne, csak újonnan nem kapni már őket. Használtpiacon is elég ritkák (főleg az 510-es).
    Pl. az 500-asról csak annyit, hogy egy (idegbajos :D)haveromtól kaptam, aki anno rengeteget ÜTÖTTE, CSAPKODTA, egyszer meg a szomszéd kertjéből hozta vissza egy lasszózást követően másnap (mert lelőtték CS-ben...:U)...és láss csodát, működik, igaz egy kicsit kontaktos.:D

    Diamondback-ből is szerintem a régi optikai jobbat osztott, mint az új 3G-s. De a tartósság nem jellemző rá. A kábele könnyen törik (bár az MS 3.0 kábele kompatíbilis vele), ill. a gombjairól az a gumiszerű réteg undorítóan hámlik. Az új 3G-s esetében főleg (ill. az oldalsó gumicsík hamar besárgul).

    Esetleg egy Microsoft Intellimouse 3.0 is szóba jöhet, valami jó szövetpaddal (pl. Everglide Titan, esetleg QcK Heavy). Mégy így is el tudsz menni kajálni.Vagy veszel hozzá hyperglide-ot.:)

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák