Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dobragab

    addikt

    válasz icecave #51805 üzenetére

    Nem azért mondom, mert a Mionixnek dolgoznék, vagy valami, de arra próbállak bátorítani, vedd meg neki az Aviort. Nem véletlenül, teljesen jó egér, van a közelemben egy: a minőségével semmi gond, sőt, a burkolata kifejezetten kellemes bevonatú, és mállani sem szokott. Sejtelmem sincs, mire mondta az okos youtuber, hogy sz@r build quality. Egyedül a görgőklikk hozható fel neki negatívumként, de ezt már kitárgyaltuk, nem japán Omronhoz szokott júzereknek jóaz. Hibátlan egeret meg úgyse fogsz találni, én legalábbis még nem találtam. Bár a rommá faragott G100s-em közelít hozzá.

    Ezen felül gyakorlatilag nincs több jó egér (egyáltalán), ami a kritériumoknak megfelelne (szimmetrikus, nagyobbacska, palmos, oldalgombos). Úgyhogy a rágódással, random neten talált tesztekkel csak feleslegesen elbizonytalanítod magad. Ha igazán jót akarsz neki, veszel hozzá még egy szett 0,5-ös Jaffa-talpat is, a gyáriaknál sokkal jobb.

    A balkezes DA is ajánlott, de esélytelen, hogy jobb kézzel meg tudja fogni, annyira aszimmetrikus a formája. Arról nem is beszélve, hogy már csak aranyárban lehet kapni.

    A random neten talált teszteknek ennyire kell hinni. Nagyképűnek hangzik, de kb. ne higgy senki másnak, csak nekünk. Meg még néhány OCN-es pofának.

    Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.

Új hozzászólás Aktív témák