Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • yoleeka

    tag

    Sziasztok!

    Jöjjön hát a szokásos kérdés, milyen egeret vegyek?!

    Jelenleg egy kb. 11 éves logitech G5-tel nyomulok újonnan vettem, de lejárt felette az idő, jöttek elő problémák is. Teflon elkopott, kábel többször cserélve, stbstbstb...
    Gondoltam veszek egy újat! Olvastam OWNFATE cikkét a razer deathadder revíziókról. Megtetszett az egér, de nem tudom, hogy melyik kiadást vegyem, chroma, 2013 vagy 3.5G.. sajnos az ezek közti különbségek nincsenek benne, azért kérdezem itt a dolgot.

    Fontos, hogy 20k-nál többet nem szánok rá. Game-hez használom elsősorban, (FPS főleg) de szeretem, ha a hétköznapi használatban is megállja a helyét, excel, word, kényelem, pontosság stb. Szóval egy kicsit mindenes egeret is szeretnék. Úgy gondolom, hogy a G5-öm méretéből adódóan nem kis utazó egeret szeretnék. Javarészt Palm fogásom van. Optikai, kábeles kellene, sok gomb nem kell rá. G5-ön sincs sok extra gomb. Szóval 1-2 max. Ownfate cikkében említett takasta12 nevű felhasználótól is rendelek, amennyiben arra esik a választás. De Ebay, amazon inkább szóba jöhet, ugyanis Magyarországon nem túl olcsók az egerek. Ha van tipp kitől, megköszönném, esetleg honnét éri meg még a dolog.

    Köszönöm előre is a segítséget!

    Better to reign in hell, than serve in heaven...

Új hozzászólás Aktív témák