Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • izee

    senior tag

    válasz dobragab #50267 üzenetére

    Ha megnézitek az új SS vonalat, a Mionix Castort és a Razer DA 2013/Chroma, Abyssus 2014, Krait 2013, Diamondback 2015 ha nem is ugyanazt a gumiborítást, de mind ilyen redős gumiborítást kapott. (+Genius M6-400/M6-600 is)
    Szerintem egyes kínai helyeken egyszerűen csak ez áll rendelkezésre.
    Logitech, Asus, Roccat, esetleg Zowie, akik szerintem már nagyobb tételben gyártatnak, ellenben még sincsenek rászorulva a gagyi házra. (jobb kapcsolati tőke vagy jobb tárgyalópozíciók)
    Az A4-tech a Roccathoz hasonlóan lépett (azaz nem féltek változtatni a külsejükön), leszámítva, hogy még nem újítottak be egy "jó kis" 3320-ra, hogy jobbat már ne is reméljek. A Logitech sem félt külsőt váltani, de azt nagyon óvatosan tették, mert volt vesztenivalójuk, az más.
    Az inkább klasszikusabb házakat már csak kis tételes és/vagy feltörekvő gyártóknál tapasztalok.
    Evga X3/X5, Mionix Naos/Avior 7000, Xtrfy XG-M2, Fnatic Flick G1, Qpad 8k optical, Qpad DX-20, Finalmouse tournament pro/classic ergo, Ninox Aurora, Rapoo V20/V300/V900 de ebből a szempontból hadd vegyem ide a V7 GM-120 és a Canyon Paintball-t, vagy a Zalman kinzu koppintását (még ha nem is ugyanolyan minőségben) és NMouse 4k átmatricázását, netán Arctic coolingot de az is már csak beragadt készlet lehet náluk. Huh, napestig sorolhatnék típusokat egyéb gyártóktól, csak be kéne kategorizálni és lusta vagyok/nincs belőle hasznom: CM, Corsair, Cougar, Dell Alienware, Acer Rival matricázás, Ozone Neon és a többi futottak még.
    Hagy emeljem ki az A4tech-Wop35-öt, a Microsoft nem állt le pereskedni az IMO koppintás miatt :Y

    joysefke: Ha MediaMarkt-ban jársz nézd meg a kicsomagolt egerek között azokat, amit az egérajánlóban találsz. (Halkan súgok egy Asus Strix Claw-t)

    Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s

Új hozzászólás Aktív témák