Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MaTpr0F

    senior tag

    Sikerült szert tennem egy G502 -re. Pár dolog amivel nem értenék egyet a tesztet olvasva (nagyobb kezem van), hátha a tanácsért idefáradók között van még aki használja a keresőt:
    - G303 után sem érzem nehéznek. Nem mondanám orr-nehéznek, de javít az érzeten ha 1db súly bekerül a szenzor mögé.
    - Görgő, bár kicsit fura, még intenzív akció közben sem sikerült oldalra kattintani vele. Jól elkülönül a 3 irány. Továbbá én már találkoztam keményebb görgővel is. A szabadon futás nem rossz, ha sokat kell görgetni.
    - Oldalak, bár tényleg csúszósak ha nyirkos a kezed, azért nem rosszabb a fényes felületnél.

    Viszont, hogy ne csak dicsérjük elvégre nem 2 filléres egér:
    - A görgő olyan nehéz, hogy nem szabadon futó módban is meg tudom pörgetni (wtf?). Illetve gyönyörűen lötyög oldalra, néha felfelé is.
    - Az én kézméretemnél (18,6 cm) az oldalsó "sniper" gomb nagyon útban van. Claw-al pont ott fognék rá a hüvelykujjammal. Ha hátrébb húzom, akkor meg nem túl kényelmes.
    - A jobb és bal gomb... holtjátéka van mindkettőnek. FELFELÉ!!!! Hozzátapad az ujjamhoz és felfelé meg tudom emelni. Ennek hála f@n csörömpöl akció közben rendesen.
    - Merev kábel. G303 ugyan ilyen kinézetű kábele sokkal puhább és hajlékonyabb.

    Összességében egy 23e Ft-os zászlóshajó egértől sokkal jobb minőséget várnék. Forma jó, számomra nem nehéz, biztosan hasznát tudnám venni az extra gomboknak, de vissza fogom küldeni, mert több kontra mint a pro.

    Remélem tudtam segíteni az ilyen egérre vágyóknak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák