Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    Visszaküldöm a G602-t. Kicsit megkarcolódott a teflon a talpán, kíváncsi vagyok mit szólnak rá.
    Nem vagyok elégedett a fogásával, nekem kényelmetlen. Volt már kényelmetlen 20.000 Ft-os egerem, és nem vagyok hajlandó még egyszer azért fizetni, hogy tönkremenjen a kezem tőle. Jobb szeretem, ha az egér igazodik a kezem alakjához, és nem fordítva.
    Maradok a G400-nál, bár vezetékes, de legalább stabilan tudom fogni. Ez nálam egy elég jó példa arra, hogyha eléred a tökéletességet (tenyeres fogásra az MX510, MX518, G7, G400, stb.), akkor azon a további fejlesztések már csak rontanak. Magasságban egyébként ugyanakkora az egér, mint a G400, viszont nem középen púpos a háta, hanem bal oldalt. Így a tenyerem közepe alig ér hozzá, és szinte csak az ujjaimmal tartom, ami ugye ujjbegyes fogásnak felel meg. Ez egy sor további gondot okoz vele. Az egyik, hogy nehéz egér, ami miatt ilyen fogásra szerintem alkalmatlan. A másik, hogy a szokásosnál jóval több teher hárul a hüvelykujjamra, ami hosszú távon nem tenne jót neki (ízületi gyulladás esélyes), illetve, hogy elég sűrűn benyomom véletlenül a jobb gombot, mert instabil a fogása, aztán húzásnál reflexből a középső ujjam is be akar segíteni, hogy ne csússzon ki a kezemből az egér.
    Aki mégis megveszi, mindenképp ajánlott hozzá valami jó egérpad, mert hajlamos az egér begyűjteni a hajszálakat, ami miatt néha ugrál a szenzor és takarítani kell. Ez nem csak a nagy tappancsoknak köszönhető, hanem annak is, hogy nincs az alja rendesen kidolgozva, van egy csomó éles meg hegyes felület rajta, amibe könnyebben beleakad a hajszál. Pontosságra nincsen panaszom, kinézetre is szép, illetve a súlyával se lenne gondom, ha jó lenne a fogása.

    Én úgy néztem, hogy a G700S-nek sem stimmelne az alakja, úgyhogy valszeg az se lesz. Megrendelni így biztosan nem rendelem meg, inkább elugrok valamikor a media markt-ba, hátha ott ki lehet próbálni fogásra több másik egeret is.

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák