Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kemotox

    addikt

    válasz acumen880711 #48044 üzenetére

    Én életem egyik legjobb egerét, az ajánlóban is szereplő G400-at 2 ezerért vettem.. Razer abyssus 4kért, G100s 5és fél ezerért.
    Nagy részük hagyományos 3 gombos egér, és ami a legfontosabb.. használt. de nem kell fosni tőle. Ajánlott egerek nem hiába ajánlottak, csak úgy nem szarnak be. Ami tönkremehet (kapcsoló, kábel), az meg cserélhető nagyon könnyen és nagyon olcsón. A G400 pl újonnan mikor lehetett kapni boltokban 18 ezer körül mozgott.. én találtam néhány éve egy kábelhibás példányt 2 ezerért. Tök jó állapotban volt. Kb 2 perc alatt kicseréltem a kábelt, mert volt itthon, és azóta is fasza.

    Röviden és tömören két dolgot tudok ajánlani: 6-7 gombos igényt add lejjebb picit, illetve nézz körül használtak között, meg ebayen is. (G100s-em pl 5,5 ezerért ebayről jött, vadi új)

    Ha újonnan kell, itthonról, boltból, akkor 15 ezer körül rá kell szánni, ha egy kicsit több gombos egeret akar az ember. (G100s pl hagyományos 3+1 gombos egérke, 9-10 körül van itthon boltokban)

    Ami szerintem számodra a legmegfontolandóbb dolog, az a 10,5 ezer forintos Deathadder 3.5G ebayről. 5 gombos jószág, és nincs annyira messze a 7 ezres keretedtől. Szerintem érdemes egy kicsit gyűjteni még. Az, hogy hamar lecseréled úgy is, valszeg annak köszönhető, hogy nem volt még igazán jó egered, ami nagyon kényelmes volt, nagyon adta, és nagyon szeretted. Itt sokaknak vannak 10+ éves példányai is..

    Alsó értékhatár? Nagyon változó, itthoni bolti árak VS ebay VS használtpiac. (utóbbin nagyon gyakran ki lehet fogni még garis, csak kipróbált egereket is)

    Nézegesd az összefoglalót, mérlegelj (kell az a sok gomb? vajon megéri inkább egyszer venni egy drága egeret és azt használni 6-7-.. stb évig, vagy venni gyakran újat?)

    Kicsit össze-vissza lett ez a komment, elsején nehéz még gondolkodni :D A lényeg, hogy az ajánlóban (összefoglaló) lévő egereket nézegesd, aztán ha megtetszik néhány darab akkor segítünk majd, hogy honnan érdemes venni, stb. (Pl Razer egereket elég szépen hamisítják, de tudunk megbízható ebayes eladót)

Új hozzászólás Aktív témák