Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz Vanir #42999 üzenetére

    Köszönöm.

    TeebyKay: Nálunk eddig 3 generáció nőtt fel és biztos vagyok benne, hogy ha eljön az ideje a következő drágaság is az lesz. Imádom a Schnau-kat, minden makacsságukkal együtt. :B

    On:

    Még az új TIR alapján sem sikerült egyértelműen beazonosítanom a következő egeremet. Jelenleg egy Logi Performance MX-em van, nem mai darab és tegnap óta mintha időnként darabosan mozogna néha a kurzor (mondjuk tegnap csak HOTS-ot játszottam lehet, hogy annak volt nyűgje).

    1. Mennyi a keret? Lélektanilag szerintem 20.000 Ft, bruttó. (ha felette 1-2 ezerrel van valami nagyon jó, akkor az is belefér)
    2. Használtpiac, és / vagy eBay? Használt nem, e-bay talán, bár a gariztatástól félek külföldre.
    3. Mire használnád az egeret? Játékok, amikkel szoktam játszani: Diablo 3, World of tanks, Star Wars - The Old Republic, Firefall, Heroes of the storm, Guild Wars 2. Szóval van itt minden, H&S, MMO (ide jól jön a sok gomb), FPS, TPS.
    4. Hogyan fogod az egeret, mekkora kezed van? ~ 10 centi széles, ~22+ hosszú, szeretném rátenni a tenyeremet az egérre, de ez utoljára az A4tech 4D+ 2 görgős egérnél sikerült, azóta igazából kevert fogással használom az egereket, mert túl hosszú a tenyerem.
    5. Milyen érzékenységgel játszol / használod? Ööö alap? :B Az egérpadomat elnézve, kb 4, max 5 cm-es területen mozog az egér, de néha nem érzem elég finomnak a mozgást.
    6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) Ha lehetne makrózni az néha jól jönne, de nem minimum követelmény. Előny a 7-8 gomb. Logitech-eket szerettem (bár azt nem értem, hogy miért hagyták el a motoros görgőjét az MX revonak), de ahogy hallom újabban elég szar a gariztatásuk. Logitechtől a G502 formája tetszik, bár a méreteit nem tudom megsaccolni, gondolom - sajnos - nem nagyobb a Performancenál, illetve elég húzós ára van. G600 nekem ránézésre garantált ízületi gyulladás. G302 háta túl vékonynak tűnik, így maradna a G402? :F

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák