Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • papasoft80

    tag

    válasz Vanir #42939 üzenetére

    Köszönöm a gyors választ!

    Az általad linkelt táblázatban szerepel ajánlott "DPI", ami nekem szerintem 1000 alatt nem igazán lenne jó, mert <5cm-t mozgatnám az egeret. A monitor 1600x1200-as és a mostani elvileg 1600-as egérrel így elérem az egész ablakot. Talán 2 éve pont ezért választottam a DA-t

    A Logitech jónak tűnik. Éppen idén 20 éves a LT billentyűm, amivel írok. :D
    Tudom, hogy az előbb írtam, hogy 3 gomb elég, de most meg mintha hiányozna róla a többi :D

    A Roccat Kone Pure Optical 1 év garival 800 "DPI"-vel talán kiesik. Nagyon hangzatos dolgokat ír a gyártó, de olyan hatásvadásznak tűnik a titán kerékkel, meg 16M színű világítással. Nem veszik itt el a lényeg a marketing oltárán?

    SS Kana V2 az 1600 ajánlott "DPI"-vel szóba jöhet a több gomb miatt is(bár sajnos világítanak), de 1 év gari, az nem karcsú egy kicsit?

    Abyssus tetszik, csak nem tudom, hogy most akkor mi is az igaz az adataival kapcsolatban. Ez most akkor melyik Abyssus? A táblázatban S3888-as érzékelővel írják mindkettőt(a 2014-est is). Az összes ajánlott közül ennek van egyedül használható 1800 "DPI"-s képessége, ami nekem elég kell, hogy legyen. Ez nem tudom, hogy lényeges-e, SteelSeries QCK mini szövet padot használok jelenleg, ehhez adnak saját padot, van értelme, vagy vegyem a 2014-es verziót pad nélkül a mostanival használva?

    Olyan helyet is tudsz, ahol ezeket megvétel előtt esetleg ki lehet próbálni?
    Bizonytalanabb vagyok, mint eddig. :D 2 éve is egy örökkévalóság volt, mire választottam(azt is rosszul)

Új hozzászólás Aktív témák