Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsiráfnyál

    aktív tag

    válasz dobragab #38257 üzenetére

    Kösz a válaszokat.

    Ez a G602 árban és képességekben is szimpatikus, utánajárok kicsit bővebben. Kár, hogy nem lehet valahol megfogdosni őket, én most a Performance mx-et is kicsit gagyinak érzem. Működik kifogástalanul, csak "lötyög" eléggé már egészen új kora óta, gyárilag is. Bár lehet, hogy ez valami szándékos tervezési döntés volt náluk. Kíváncsi lennék milyen egy 40 ezres Razer, ha már ilyen rosszakat olvasok róla.

    Sok helyen olvasom, hogy vezeték nélküli egeret nem érdemes játékra használni az input lag miatt, de ezzel vagy nem értek egyet, vagy nagyon rosszak a reflexeim. :D Én most is vezeték nélkülit használok (Performance mx), és semmi problémám nincs ezen a téren, még gyors FPS játékokkal sem. Előtte vezeték nélkülit használtam, és nem érzek különbséget. Biztos, hogy ez még a mai egereknél is egy létező probléma, vagy csak egy 10 évvel ezelőttről megmaradt rossz hírnév ? Mondjuk hozzáteszem, a vevő kb 5 centire van az egeremtől, és semmi akadály nincs köztük, de gondolom ez nem ritka más típusoknál sem.

    A másik : Aliexpress-en, Amazon-on lényegesen jobb árakat látok, mint a hazai boltokban. Tudom, hogy ez általánosabb kérdés, és nem igazán egér-specifikus, de érdemes külföldről vásárolni ilyesmit ? A szállítási idő nem probléma, csak a garanciától félek (nem feltétlenül megalapozottan).

Új hozzászólás Aktív témák