Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #10691584

    törölt tag

    válasz ZolkoW #36365 üzenetére

    Akkor mondok egy példát az életből (a föntebbi az józsié volt) Hosszú, hosszú évekig MS. WMO1.1-et használtam játékra mindenféle módosítás meg usb hack nélkül, megszoktam, jó volt. Aztán egy napon elkezdett dupla vagy semmi klikkelni, mondom hegesztek én bele mikrokapcsolót azon ne múljon. Csakhogy egy jóképű lengyel pisztolypákán kívül semmi más nem akaródzott a kezembe akadni, de mondom ez is fűt hánem? Fűtött is: jól megsütötte a nyákot és ment az egész eszmei értékként egy doboz mélyére nájlonácskóba. Namost akkoriban már quakez(get)tem online, mondom sebaj, van itt egy jóféle lézeres dell egér, tán még jobb is lesz, hisz újabb meg minden. Első 2 percben mondom mi lett velem isssten vagyok hey, hát secperc alatt lőttem 4-5 polákot, jó lesz eez! Aztán rájöttem, hogy korai volt az öröm, mert csak össze vissza lagoltak, meg mint kiderült részegek voltak (vasárnap hajnal) De utána azt vettem észre, hogy valahogy sosem oda megy a célkereszt, ahovű és amikor én akarnám irányítani. Utána gondoltam kéne egy másik egér, de spórolni akartam jó lesz a birodalmi Rx250 is, elvégre logi csak nem gyárthat akkora sz@rt nemde? Hát de. A saját lábamat nem találtam volna el azzal a tetű egérrel.. na jó ez túlzás, de iszonyat nyomorék szenzora volt és máigis kiráz a hideg, ha visszatolul agyamba a vele elkövetett "gémelések" emléke (komolyan; itt van előttem) Végül szereztem egy másik WMO-t (ami elméletileg egy MS féle IRODAI egér!) és már az első percben akkora volt a különbség célzás és játékélmény tekintetében az előző kettőhöz képest, hogy szinte kényszert éreztem mekka felé borulászni krishnadalokat énekelve és keresgélni azt a püspöki tömjénező lóbálóizét, egyszóval hálát éreztem, mert megváltás volt és igazi megkönnyebbülés.

    Lehet, hogy egy hiperszuper gémer egértől még nem leszel hiperszuper e-sport div1 player, aki AK47-essel bolha seggéről leműti a pattanást, de ha sz@r (lásd: gagyibálllyt) egérrel tolod, akkor még a minndennapi betevő háziUT-det is megmérgezi és elvész az élmény. Hiányzik ez :F

    Ja igen, majd elfelejtettem. A régebbi egereknek (WMO, régebbi MX-ek pl) még 8bites adatbuszt használtak és hiába a 8ms késés, nem fogod érdemben érzékelni. De ha akár 1ms késleltetésű sz@r egeret veszel, azt nagyon megérzed. Az újak közül is vannak viszonylag "olcsók" amik röhögve viszik a magasabb HZ-eket USB kapun át, bitangjó szenzorral (pl. g100s)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák