Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • eami

    addikt

    válasz salytmasztor #34906 üzenetére

    Akkor modkerben jelezhetem hogy zárható a topic? Ezek szerint tök felesleges mert 2 másik oldalon úgy is ott van minden ;]

    Viccet félre téve, megpróbálom neked sokadjára is leírni. Úgy adogass tanácsot ha meg is tudod indokolni, te magad. Az hogy leírod azt a szót hogy TÉNY az attól még nem jelent semmit. Most is lenyomtad valakinek a tényszerű szöveged pedig csak megosztotta a saját pont annyira tényekkel alátámasztott gondolatait mint a akár csak a tieid.

    De segítek pontosan mire gondoltam

    "Ha kijön egy egér és letesztelve teljesen rendben van szenzor / szoftver / stb szempontból, akkor megy az ajánlottak közé."

    Ilyenkor fogod magad és a tényszerű tényekkel teljesen ténylegesen letesztelt tényleg frankó tényeket tartalmazó irományt akár egy tényleg rövid hozzászólásban megosztod itt hogy pl.:

    "Megjelent a Ténylegegér 3.1 amiről a tényeket itt olvashatjátok --> LINK és ez alapján tényleg ajánljuk"

    Nagyon max meg még be lehet dobni az egér nevével egy linket az összefoglalóba és akkor tényleg nem kell tényes szöveget ismételni csak felhívni a fórum kereső funkciójára a figyelmet.

    De tényleg!

    szerk:
    Amúgy meg igen, lehet járni oda is fórumozni, csak azt gondolná az ember hogy akár itt is meg lehet beszélgetni dolgokat. Írj be a linkelt oldalakon a keresőbe egy random általad nagyra tartott egeret és ott is hatalmas szórás lesz a vélemények között. Nem is baj ez mert mindenki más, más igényekkel, más körülményekkel és azért jó egy fórum mert meg lehet az ilyesmit beszélgetni.

    Már ha nem az az első válasz hogy dehát felesleges beszélgetni mert ott vannak az indoklást sem igénylő referencia nélküli tények ugyebár...

    Szóval elnézést mindenkitől, tudom már be kellett volna látnom hogy ez nem az a fórum topik. Ezt mondjuk nagyon sajnálom :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák