Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kemotox

    addikt

    válasz Dtomka #34647 üzenetére

    Újabbnak újabb, de nem feltétlenül fejlettebb.
    Nem arról van szó, hogy másnak nem lehet véleménye, hanem arról, hogy kérdezel, választ kapsz, amire az a reakció, hogy már pedig nem, nem úgy van, stb stb. Ez gáz.
    Ez a videó meg.. Tirexiről szerintem mindenkinek meg van a véleménye. Rohadtul egyértelműen látszik, hogy a sértődöttségét próbálja meg levezetni a végén lévő mondanivalójával. A csávó szokott kapni hideged meleget egyaránt, de inkább hideget. Azt meg had ne kelljen ecsetelnem, hogy miért nem jó döntés egy darab ember véleménye alapján bármit is kijelenteni. Gondolom ha én meg csinálok egy videót arról, hogy miért jó kikapcsolt monitorral játszani, akkor nem fogod azonnal kikapcsolni a monitorod.
    De tudod mit? Felejtsünk el mindent. Nézzük a "nagyokat", az esportolókat, akik többet keresnek a játékkal mint az itteni fórumozók együttvéve. Hát ők nem használnak ilyen szutykokat.
    Vagy tudod mit? Tényleg felejtsünk el mindent, és legyen neked igazad. Az itteni fórumozók (akik nem ultrafos netkódos BF-el, meg "helyettedmindenkitlegyilkolakillstreak" COD-dal meg ilyenekkel tolják) mint hülyék és hülyeségeket beszélnek, egyből leugatják a szuperül kinéző egereket, és ha valaki mást mond annak leharapják a fejét. Akkor meg szard le a fórumot, és vedd meg amit kinéztél magadnak, ilyen egyszerű.

Új hozzászólás Aktív témák