Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dobragab

    addikt

    válasz Citroware #33364 üzenetére

    Általában egy gépen max. 1-1 PS2 bemenet vag egérnek és billentyűzetnek, de ezek mellé / helyett akármennyi USB-s beviteli eszközt csatlakoztathatsz, mindegyik működik egyszerre. Csak arra vigyázz, hogy a kezeddel, stb. ne mozgasd meg a másik egeret, amíg az egyikkel egerészel, és a másik is stabilan álljon az asztalon. A wireless egereket általában ki lehet kapcsolni az alján lévő kapcsolóval, így egyszerűbb a helyzeted. A billentyűzet meg magától általában nem nyomódik meg.
    (Most a KPR tesztelése közben előfordult, hogy egyszerre (illetve felváltva) használtam 3 egeret, gond nélkül.)

    A válaszidővel eddig azért nem volt bajod, azért nem vetted észre, mert nem láttál még jobbat. Ha lesz egy normális vezetékes egered is, utána valószínűleg érezni fogod a különbséget.

    (#33366)

    Talán megtaláltad a válaszom, ebben az egérajánlóban biztosan találsz kedvedre valót. Szerintem azok közül a MS egereken kívül mindnek állítható a dpi-je, de arra nem igazán tudom, miért van szükség, in-game érzékenységgel szinte bármi megoldható. (Nekem spéci igényeim vannak, de ez más kérdés.) A gombok szinte mindegyiken programozhatóak, talán a legjobb support-ja és szoftvere a Logitech-nek van, de bátran vehetsz Steelseries Kana-verziókat is (Razert mostanában annyira nem érdemes). 20k-ból bármi beszerezhető újonnan. Én magamnak ennyiből tuti Logitech G402-t vennék, 15k-ért. Egyébként G100s is nagyon jó egér, abban az árban talán a legjobb. A "munka" nálad nem tudom mi, photoshop-hoz nyilván kell a jó egér, office-hoz meg annyira nem. Én a helyedben nem költenék rá annyit.

    [ Szerkesztve ]

    Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.

Új hozzászólás Aktív témák