Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • atee

    őstag

    válasz coolpet #31817 üzenetére

    Szerintem egy ilyen összedobásából nem szabad kihagyni azokat sem akik szakiknak neveztehtők. Hiszen, ha nem is értünk mindenben teljesen egyet. Nem elhanyagolható az a tudás amit már felhalmoztak és nyilván van aki csak ezekre támaszkodik, nem akar variálni, próbálgatni.
    Az egészet úgy tudnám elképzelni, hogy az első hsz.- be lenne egy alternatív a PH-n regisztlát emberek saját véleményei a saját egeréről. Akár egyes részeit kényele, külalak, minőség érzet, tartósság stb.1-10 es skálán pontozva és pár szóban ki lehetne egészíteni saját véleménnyel, ajánlással, nem ajánlással.
    Külön kommentet ne lehesssen hozzáfűzni. Arra itt van a fórum vagy az egeret felvezető/felvezetők nikje a priváthoz.
    Kellene egy admin aki bele tud javítani az esetleges későbbi visszajelzések alapján. Pl. egy újabb vagy ismeretlenebb egérnél a később előjövő rendellenesség vagy minőségi kifogások miatt. Pl. egy nagyon ajánlott egér.. csak épp fél év múlva kuka azt lehessen javítani. Vagy fordítva.. ha valaki kifog egy szar, hibás darabot az ne tudja lehúzni az amúgy teljesen jó terméket.
    Én a magam részéről aktívan nem tudok egy ilyenben részt vállalni, de saját múltbéli és jövőbeni tapasztalataimmal szívesen kiegészítem majd a kész oldalt.
    Nem szakmai szemmel, hanem kizárólag a privát gondolataim alapján.

    D-day 2002-01-04 01:54

Új hozzászólás Aktív témák