Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Piftuka

  veterán

  válasz dobragab #31798 üzenetére

  "Neked is lehetne mondani, hogy Összefoglaló. [..]
  Amúgy a kérdésedből süt, hogy nem olvastad az összefoglalót, hiszen akkor megtaláltad volna ezeket."

  Tudod, több mint 11 éve vagyok aktív tagja ennek a fórumnak, és emlékeim szerint soha nem mondtam csúnyát senkire, de most vissza kell fogjam magamat, nehogy elküldjelek téged a fenébe!

  A te hozzászólásodból a pökhendiségen, és arrogancián túl az süt, hogy nagy valószínűséggel nem olvastad el figyelmesen az én hozzászólásomat! Ugyanis ha úgy tettél volna, akkor tudnád, hogy ergonómikus egeret keresek, maximum 10.000 forintért. Innentől kezdve az általad ajánlott egerek egyike sem megfelelő.

  És miért kellett volna az első hozzászólásban "ajánlott" egerek közül választanom?
  Látom, az sem tűnt fel, hogy nem egy általános "milyen egeret vegyek" jellegű kérdéssel nyitottam, hanem több, általam kiválasztott konkrét modellel kapcsolatban várom a tapasztalatokat, véleményeket.

  Nagyon igaza van wwenigma fórumtársunknak!

  A tévedések elkerülése végett ez egy internetes fórum, nem pedig egy "statikus" Wiki, "FAQ', vagy linkgyűjtemény!

  A "Milyen egeret válasszak?" témakörbe beletartozik a piacon még (akár használtan, akár újonnan) kapható összes egérrel kapcsolatos kérdés.

  Ha azt akarjátok (akinek inge, vegye magára!), hogy mindenki csak az első hozzászólásban felsorolt "ajánlott" egerek közül válasszon a vásárlásai során, akkor zárja be egy moderátor ezt a topic-ot a francba, aztán lehet mindenkit arra ösztönözni, hogy "olvassa el az első hozzászólást, mert ott egyetemlegesen minden kérdésre választ kaphat az ember, ezért nincsen értelme kérdeznie"!

  Nonszensz.

  Mindezeken túl itt jegyzem meg, hogy ha olyan témában kérdezek, amelyhez létrehoztak "Összefoglaló", első hozzászólást, akkor mindig azzal kezdem, hogy elolvasom azt.

  Ezúttal is így tettem. Ígen, elolvastam az "Összefoglalót"!

  És most lett tele a hócipőm az egésszel!

  Ez most már vagy a negyedik-ötödik olyan "Összefoglalós" fórumtéma, ahol vagy nem kapok választ (tisztességeset, vagy egyáltalán bármilyet), vagy a topic valamelyik "elit" tagja kikéri magának, hogy úgy találtam feltenni a kérdésemet, ahogyan azt egyébként az első hozzászólásban leírtak alapján elvileg mindenki elvárja az adott témában.

  Én mindig az "Összefoglaló"-ban felsoroltak szerint, amellett választékosan, tagoltan megfogalmazva, ha szükséges kiemelések megfelelő alkalmazásával teszem fel a nyitó kérdésemet.

  Így volt ez például a "Melyik okostelefont vegyem?" témába írt hozzászólásomban, és a "Plazma TV Topic" nevű fórumba írt nyitó hozzászólásomban nem különben. (A teljesség igénye nélkül, már ami a példákat illeti...)

  Ennek ellenére választ eleinte nem (utána is többszöri kérésre, és egy-egy rendes fórumtagnak köszönhetően privát üzenetben) kaptam, miközben a "Csá, kelleggyúj tel ó... 30 pnzé mitajánlotok?" stílusú hozzászólásokra zúdultak a válaszok.

  Én most már ezt komolyan nem értem, de nem is akarom megérteni.

  Mindazonáltal annyit még itt a végén megjegyeznék, hogy akinek derrogál segítőkésznek lennie, és megfelelő igényességgel, és türelemmel, érdemben válaszolni az arra érdemes kérdésekre (igen, ez szándékosan így kiemelve, mielőtt azzal jöttök, hogy "unalmas a sok ismétlődő kérdés, olyan kérdezőktől, akik nem olvassák el a nyitó hozzászólást, és igénytelenül kérdeznek bla, bla, bla"), az inkább ne írjon semmit!
  Hát ne válaszoljon, ha annyira nehezére esik.

  Viszont akkor minek fórumozik? És egyáltalán minek a fórum, ha - ismétlem - "Sticky How To"-t akartok belőle csinálni?

  Ezen talán nem ártani elgondolkodnotok! (Akinek inge, az vegye magára!)

  [ Szerkesztve ]

  Legyetek mindig tudatos fogyasztók! Hasznos olvasnivaló a témában: www.tudatosfogyaszto.hu / www.fogyasztoklapja.hu / www.magyarefk.hu / http://fogyasztovedelem.kormany.hu / http://www.gvh.hu/fogyasztoknak / http://homar.blog.hu /

Hozzászólok Aktív témák