Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • atee

    őstag

    Figyelem aki mereven elzárkózik a Roccat egerektől és a laser senzoroktól az ne olvasson tovább :)

    Szigorúan saját véleményt írok mielőtt bárki kitalálna magának, hogy a Bibliával (1hsz.) szembe megyek.

    Kone pure color Phantom white: Megjelenése élőben is nagyon megnyerő és bár ez szubjektív, de szerintem az egyik legszebb ma kapható egér. Öszeszerelési minősége és az anyaghasználat kiváló, ebbe szerintem senki nem tud belekötni. Az első Kone egérnek még volt egy finom tapintású bevonata ami nagyon kellemes volt, viszont előbb utóbb kopásnak indult. Ezen ilyen nincs. Fogása kicsit tapadós, nem tudom jobban megfogalmazni, lehet csak a régi kopotthoz képest furcsa.
    Méretei miatt nagyobb kézbe nem biztos, hogy kényelmes, de fogás kérdése. Közepes vagy kissebb férfi kézben tökéletes a kényelem.
    Gombjai rendben vannak, finoman kapcsolnak nem nagyon lehet ezt sem kifogásolni. Elvileg Omron kapcsolókkal van szerelve. Gondolom nem az eredeti Japán, de ezt más gyártónál is hasonlóan van. Tartósságáról majd később lehet nyilatkozni.
    A görgő nekem a kedvencem, nagyon masszív, egyszerűen jó érzés használni.
    Software a szokásos kicsit színes kicsit bazári, de istenem biztos van akinek tetszik. Mindenesetre szépen testreszabható vele az egér.
    A senzor az laser tecnológia amit sokan nem ajánlanak az opticaival szemben, de a saját véleményem továbbra is az, hogy remekül teszi a dolgát. Se jobb se rosszabb FPS játékokban. Aki csak e miatt esik kétségbe annak ott van a Kone pure optical vagy military még egy kicsit ólcsóbban is.
    A negatív oldara az árat tenném. 20+ ezer Ft. egy egérre szerintem erős túlárazás. Sajnos ez is minden nagy vagy kedvelt gyártónál hasonlóan így van. :(
    Összegezve nálam az egér ajánlott annak aki nem sajnál ennyit költeni perifériára.
    Nem bántam meg, hogy ezt választottam. Bízom benne, hogy tartós is lesz és akkor 4-5 évig megint nem kell új egéren gondolkoznom.

    D-day 2002-01-04 01:54

Új hozzászólás Aktív témák