Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Grizzly87

    csendes tag

    Üdv mindenkinek!

    Csatlakozom a táborhoz egy Logitech G502 egérkével. :)
    Előtte Logitech MX300, majd egy Gigabyte M6800 szolgált, ami szenzor hiba miatt került a fiókba.
    Nem vagyok hardcore gamer, heti 2-3óra FPS játék, sok internet és ami számomra fontos az a képszerkesztés. Ez utóbbi miatt kellett nekem leginkább a jó szenzor és a DPI kényelmes-azonnali váltása.

    G502:
    - Eszméletlen jó a szenzor! Nincs nagy tapasztalatom, de ez valóban más ligában játszik az eddig egereimhez képest. Asztalon, egérpadon, újságon, katalóguson is teljesen jól teszi a dolgát. Első használatkor, rögtön frissítette is magát. A Logitech Gaming szoftver logikus, érthető.

    -Külső: Nekem tetszik a design. Palm gripes vagyok és úgy érzem pl az M6800 után, hogy lehetne púposabb. A tenyerem vége és a csuklóm túlságosan lelóg/felfekszik az asztalra. Hüvelyk ujjam nem panaszkodhat. A kis ujjam keresi a helyét, nincs hova támasztanom, az egérpadon húzom. Minden gomb jó helyen van, kivéve a shooter, amit mondjuk 1centivel hátrébb tennék. A görgő elég hangosan racsnizik, a szabadonfutó móddal még barátkozom. A kábel jó hosszú, harisnyázott. Valóban fej nehéz és súlyos, a plusz súlyokat nem is értem, kinek szánják.

    Egyelőre marad, de ha nem tudok átszokni a "kis termetére", akkor sajnos csere lesz a vége... :F
    Kezem hossza középső ujjtól - tenyér/csuklóig 19cm, szélességre hüvelyk ujjat nem beleszámolva 9cm.

    Remélem tudtam hasznos információkkal szolgálni azoknak, akik vásárlás előtt állnak.

    Az út ott kezdődik, ahol az aszfalt véget ér...

Új hozzászólás Aktív témák