Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    Uhh basszus. Rendesen rászaladtatok. :(
    Sajnálom hogy az új szériánál is tisztán látszik amit korábban mondtam, hogy ez a Logitech már nem az amit régen megszoktunk mint minőséget gyártó márka. G9x-el nem volt össszeszerelési gond, de 2,5 év után megadta magát az optika. Sőt...Talán a 2 éves gariidő után már nem sokkal elkezdett hülyéskedni, de mivel nem egyértelmű szenzor gond volt, azt hittem, a Win 8.1 és a böngésző hülyült meg a sok szeméttől. Aztán a hetek alatt egyre rosszabb lett, újrahúztam, és csak utána derült ki hogy ez biza egér problem. Tehát kb 2 év 2-3 hónapot ment hibamentesen. :((

    Tudom, ilyenkor nehéz bármit is tanácsolni, de én biztos 1-2 naposan tovább adnék rajta minimális bukással, vagy gariztatnám addig, amíg nem kapok olyan minőséget a pénzemért, ami elvárható lenne.

    Aztán pedig ha elkelt, tennék egy próbát az M65/M95 párossal. Mert ezek aztán tényleg minőségi darabok. M65 könnyebb, kevesebb gombos, M95 nehezebb több gombos. Nekem még pont jó az M95 súlya, de mindenképpen ki kell próbálni. Hasonlóan precíz mint a Sensei, de az anyag és összeszerelési minőség köröket ver szerintem az egész "top gémer" mezőnyre, az mellett hogy jóval kényelmesebb a rövidke ujjaimnak. Nincs lötyögés, jó a felület, precíz a görgő és nem túl kemény, a felülete gumírozott, és az egér felületét sem érheti kritika.

    Volt 47k-s G710+ mechanikus (MX Brown) kapcsolós Logi billentyűzetem, ami a termékpaletta teteje a Logi-nál. Aztán azon már nem is csodálkoztam, hogy a Gigabyte Aivia Osmium mechanikus (MX Red) felpofozza mindezt 33k-ért. És itt is az anyagminőségen csúszott el a Logi. Gagyi műanyagot használnak a prémium kategóriában is.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák