Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • tipuka

  addikt

  Hali!

  Szeretnék egeret venni, eddig tiszta gondolom. :D
  FPS, Sandbox és MMO-ra lenne használva. Szeretem, ha könnyen lehet nyomkodni, mert sokat javít nálam a teljesítményemen, ha lövök éppen, és fontos az oldal gomb is, mert évek óta úgy böngészek, és MMO-kban is van rá gyorsgombom. :) Lapát tenyerem van, most egy kukába való Trust GTX 25-öm van, arról 1 ujjpercem lelóg, hogy tudjátok a méretét kb. a kezemnek, előtte MS IMO1.1a-m volt, még 2003-ban kaptam, az szuper volt sok évig, bár miután a CRT monitort leváltottam fullhd-s led monitorra kicsit éreztem, hogy többet kell mozgatni az egeret, de azon úgy is lehet állítani szerintem, szóval az jó volt... sajnos csak volt, az kényelmes volt a számomra, még, ha nem is volt hatalmas egér.
  A keretem 15-17k, nem több, e-bay-es rendelés játszik!
  E-bayről néztem: MS IE3-at, 1.1a-t és SS Cana I-cafét.
  Boltból Néztem: SS Kana V2-t, meg, ha találnék olcsóbban, akkor Razor DA is bejövős, főleg a mérete miatt, Zowie AM látom az már 19-20k felett van, az már sok nekem sajnos, meg majdnem ugyanaz, mint az MS ugye... Véleményt, összehasonlítást az egerekről és tapasztalatokat szívesen olvasok az egerekről, a keresőt már használtam, de nem győzött meg! :) Másik egér ajánlást is elfogadok, nem csak a felsoroltak jöhetnek szóba.
  Szegeden az MM-ben semmi nem volt kirakva a Logitecheken kivül (g400s, ami értelmes még), semmi más, szóval élőben ezeket nem tudom megnézni, de szerintem leírtam mit szeretnék, tudunk megoldást találni. :)

  .▪ *-▪- -▪*- ▪- - -▪*-->>> nyári gumi Pirelli Cinturato P1 175/65 R15 84T (4db) eladó <<<--▪-*▪--▪ .-▪* -▪ -▪.*--

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés