Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Fr3eWar

  őstag

  válasz jozsi252 #30855 üzenetére

  Ne kavarjunk! Két dologról van szó itt most:

  1. 20% kedvezményes vásárlás az edigitalban. Amihez kell a kupon kód, és amely kizárólag tegnap volt érvényes. Ezt most teszteltem is, tegnap este 11 előtt rendeltem egy személyes átvétes G400S-t 15200HUF volt mert elfogadta a kódot. Most direkt beléptem, és néztem egy másik logi terméket, megpróbáltam beírni a kódot, és már nem fogadja el. A 2-3 hónap múlva dolog erről szólt, hogy 2-3 hónap múlva ismét lesz szerintem 20%-os kedvezményes vásárlás.

  a másik dolog:

  2. Hogy jár hozzá ajándék Powershell, erről nem tudtam, én is tegnap olvastam itt a fórumban, próbáltam utánakeresni máshol is, külföldi oldalakon, de túl sok infót nem találtam.
  Ezért döntöttem este úgy, hogy megrendelem a G400S-t, és személyes átvételnél, ha nem akarnak adni hozzá olyan izét, akkor át sem veszem, és kérem a rendelésem törlését, mivel még nincs kiállítva számla, és a termék nincs átadva, ezt nyugodtan megtehetem az áfsz alapján. (illetve tapasztalatból is tudom)

  Az könnyen meglehet, hogy a logi így promózza a Powershellt, és a G-s cuccok mellé ilyet ad, és hogy ez nem csak az edigitbe van így. Az is lehet hogy még hetekig jár majd mindenkinek ilyen, ezt a témát passzolom.

  UPDATE

  Kapok powershellt úgy látom:

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés