Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BReal

    addikt

    válasz BlackSoft #30536 üzenetére

    Ja mert egy Logitech, vagy más fajta Razer egér (ha már Razerről van szó) Suzuki SX4 kategóriát képvisel? Nem tudtam! Ne haragudj, de ha valaki kinézet alapján választ egeret (kinézet!!! nem kényelem, mert pl. garantálom, hogy meg se tudta fogni előtte sehol az egeret), az egész egyszerűen ostoba, nem tudok rá mást mondani. Arról nem beszélve, hogy nem egy ilyen robotegér van már piacon.

    Én is megemlítettem már itt korábban, hogy néha nem ártana segítőkészebbnek, vagy kevésbé támadónak lenni itt a fórumon, de Tirexivel kapcsolatban teljesen igazuk van. Aki csak azért vesz meg egy egeret, mert drága. Szerintem úgy találhatta meg hogy beírta googlebe: legdrágább egér.

    Egyébként is nehéz komolyan venni egy olyan embert, aki olyan unboxing meg teszt videókat tesz fel youtubera, mint ő (ajánlom keress rá, bár ha jól sejtem, ismered), amiben egyszerűen érződik az, hogy csak azért csinálta a videót, hogy villogjon a cuccaival, nulla szakmaiság van bármelyik videójában, és egész egyszerűen paraszt a stílusa; illetve olyat, aki egy kb. 160 ezer forintos LG monitort (ha jól emlékszem) kb 1 vagy 2 hét után kezdett árulni, mert hogy az nem 4k-s. :DD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák