Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • denchy

    újonc

    Sziasztok!

    Tanácsot/segítséget szeretnék kérni. Adva van egy mx518-as egerem, amit immár 9 éve nyúzok. (Eddig még szétszednem se kellett.) Lassan ráférne egy alaposabb portalanítás/tisztítás, tud valaki esetleg jó tanácsokat adni hozzá? Mire figyeljek, mennyire legyek óvatos, stb.

    Úgy gondoltam, hogy ezt az egeret beviszem melóhelyre a mindennapi munkához. Ezért otthonra szeretnék venni egy másik egeret, de nem tudom milyet. Jobbkezes vagyok, palm/claw fogás keverékével üzemeltetem a patkányom. Vezeték nélküli egért keresek játékhoz (Hearthstone, ESO), az alig észrevehető késést tudom tolerálni. Gombok terén legyen rajta baloldalt legalább kettő (mint az mx518-on), de a három se akkora probléma. Lehetőleg kényelmes kivitel, illetve a görgőt nem szeretném jobbra-balra dönteni. Az árhoz a hozzáállásom: a minőséget meg kell fizetni, ha 5+ évet kibír gond nélkül, akkor szívesen megyek felsőbb árkategóriába.
    Tudtok ajánlani valamit? Illetve ha esetleg v ismertek egy olyan helyszínt, boltot ahol élőben is kézbe tudom őket venni kipróbálásra, annak még inkább örülnék.

Új hozzászólás Aktív témák