Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BReal

    addikt

    Sziasztok. Elsősorban WoW-hoz keresnék egeret, de FPS-ekkel is játszanék. Az összefoglalót elolvastam, de olyan egerekről szeretnék érdeklődni, amik az ajánlott listán nem szerepelnek (nem tudom milyen gyakran van frissítve a lista).
    Amiket kinéztem egerek: Logitech G500s, Roccat Kova (alap vagy Kova+), Kone (esetleg Kone XTD), Gigabyte m8000x. Olvasgattam róla teszteket, vásárlói értékeléseket külföldön, de szeretnék itt is érdeklődni, hátha volt nektek is (több) tapasztalatotok ezekről a modellekről. A "klasszikus" MMO egereket nem preferálom, nem szeretem az egy helyen majdnem 20 gomb egereket.
    Külön kérdésem annyi lenne, hogy a Logi G500s modelljéről másnak is olyan vegyes tapasztalatai vannak, mint amiket a külföldi oldalakon olvastam? Ugyanis a tesztek általában elég jóra értékelték, de a vásárlói vélemények már közel sem ilyen meggyőzőek, még a Logitech reviews oldalon is 2,5/5 csillagot kapott elég sok vélemény alapján... Természetesen az itthoni kb 22e Ft-os árával meg se venném, de ebayről szállítással 13e-ért tudnám beszerezni, ami jóval kellemesebb árcédula.

    Előre is köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák