Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NPeete

    tag

    Sziasztok,

    Lecserélném a már megviselt Logitech M505-öm. Mivel balkezes vagyok, és bal kézzel is használom, lehetőleg szimmetrikus egeret keresek, valamint laptop mellé, tehát vezetéknélküli a preferált - gyakorlatilag egy tényleges M505 utódot keresek. A mostanimmal a legnagyobb bajom, hogy a középső gomb benyomása közben legtöbbször arrébb görget, ezt mindenképp szeretném elkerülni.

    Néztem a Logitech M560-at valamint a Logitech M515-öt is, ezekről (érzékenység, görgő stb) valakinek van tapasztalata? Ha jól tudom az M560 egyáltalán nem lézeres, az M515-ről ólvastam már ezt is, azt is, valaki meg tudná erősíteni hogy mi igaz? Az M505 lézeres volt, és az érzékelője ment kb mindenhol, ezért inkább preferálom az ilyeneket. Vajon melyik lehet a jobb választás? Esetleg más márka hasonló tudású egerei? Ár annyira nem probléma (azért mondjuk egy 20ból álljon meg :)

    Néztem még az M510-et meg az M525-öt is, amik lézeresek, viszont ezek egyikénél se tűnt valami stabilnak a görgő, M525-ről konkrétan azt olvastam, hogy ugyanazt produkálja mint az enyém, ezekről az egerekről is meghallgatnék egyéni tapasztalatokat. Valamint az Anywhere MX mennyire szimmetrikus?
    Köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák