Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • akyyy

    senior tag

    sziasztok. Egér vásárláson töröm a fejemet. Régebben vettem egy logitech billentyüzet-egér kombót, de x év után az egér görgője kezdte megadni magát, de a Logitech küldött teljesen ingyen a meglévő mellé(!) egy másik billentyűzet-egeret (a vicc hogy a billentyűzetnek semmi baja, egyiknek sem azóta sem). Sajnos a csere egér is kezdi megadni magát, és erre már felhívták a figyelmemet, hogy nem fog vonatkozni garancia. Mégis elég sokáig bírta a kisegér.

    Elvileg a régi egy M325-ös volt, a jelenlegi pedig egy M705-ös (nem 100%, nagyon hasonlít kép alapján, sajnos mindkettőről lekopott, a Windows meg nem mondja :D )

    Utóbbi egéren nagyon tetszett, hogy egy gomb nyomására ami a görgő alatt van, be lehet állítani amolyan gyorsgörgetés funkciót, amit nagyon sokszor szoktam is használni. Illetve a hátulján lévő ki és bekapcsoló gomb. Az előző egérnél csak gy gomb volt, és elvileg világított egy lámpa ha be van kapcsolva, de már elég rég meghülyült már, szóval nem volt pontos. Meg utazáskor könnyen be is nyomódhatott.

    Negatívuma a mostani egeremnek, a formája. Igaz, hozzászoktam ennyi év után, de azért egy szokványos egér szerintem jobb, kézhez állóbb, főleg játéknál.

    Szóval olyan egeret keresek, amin szintén megtalálható ilyen görgő-nyomó gomb, legyen rajta előre és visszagomb, valamint a görgővel is lehessen balra, jobbra "kattintani", meg hát ugyebár magával a görgővel is.
    Vezeték nélküli kell, hogy legyen, ha lehet, akkor az a kis pöcög, mivel az is most van, és elvileg ezek már kompatibilisek mindennel.

    MediaMarktban a Logitech MX Anywhere néztem, de élőben valami bűnronda. Logitech MX Performance néztem még, de túl fura ennek is az alakja, meg az ára is túl magas.

    Ki milyet tudna esetleg ajánlani? Csak logitech lenne jó, mint írtam.

Új hozzászólás Aktív témák