Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • drtimot

  aktív tag

  válasz #97716736 #26717 üzenetére

  Ne terjesszünk félrevezető információkat, még ha nem is vág témába :) 30-40k-nál már kell fizetni. EU-n kívüli, magánszemélytől rendelt áru esetén 45 euróig (boltból 22 euróig) vámmentes egy küldemény, utána értéktől függően kell rá áfát, vámot, vagy mindkettőt fizetni. Így azért az olcsóbb egereknél ez még nem szokott előjönni.

  Ha neked éppen nem kellett átvételkor fizetni egy 30-40 ezres tételért, akkor az vagy átcsúszott a vámon (szerencséd volt), vagy pedig már a rendeléskor kifizetted a vámot és áfát. (Ebayen ez nem jellemző, de Amazonon például néha megoldható, hogy kifizeted a vételárral együtt, és elintézik neked a papírmunkát)

  @kNG: ha már úgyis szétszedted, próbáld a görgő körüli műanyag két végénél levő csavarokat kicsit meglazítani, azokkal elég jól finomhangolható annak a Logitech családnak a kattintása. De lehet, hogy kapcsolócserére lesz szükség, ami szintén megoldható, Omron D2F-01F-re van szükséged, pár száz forintos alkatrész.

  Ajánlani az első, kiemelt hozzászólásban listázott egereket ajánljuk, és van velük személyes tapasztalatunk is. :) Nekem személy szerint ~75%-ukkal, de másoknak is van itt sok, kérdezz nyugodtan.

  [ Szerkesztve ]

  Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html

Hozzászólok Aktív témák