Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • drtimot

  aktív tag

  válasz #97716736 #26622 üzenetére

  Személyes tapasztalatom van több különböző kinzu-verzióval :) Összességében én nem ajánlanám. Elég kis méretű (teljesen más fogást igényel, mint az általad kinézett gigabyte egerek pl.), mindemellett a v2 sima változata gyenge anyagminőségű, a v2 pro pedig már drága, annyiért inkább a Kana az ajánlott, az nagyobb is, többfajta fogásra jó.

  Az Abyssus nagyon jó egér (de megintcsak pici), de sajna a 800 dpi-t nem lehet rajta beállítani. Érdemes megpróbálni 450-en hagyni, és a játékbeli érzékenységet átállítani, hogy jó legyen a sebesség.

  Ha itthon boltban akarsz vásárolni, ezzel kb. ki is múltak a lehetőségeid az igazán jó egerek között. Esetleg még Logitech G100s (de szintén nincs pont 800dpi-s beállítás), vagy olcsó, de tűrhető opció még a CM Storm Xornet.

  Ha használt egér is érdekelhet, akkor válassz egy szimpatikus egeret az ajánlottak közül, és nézelődj apróhirdetés oldalakon, ha gondolod, írunk a választottadról személyes véleményt is, de igazából a legfontosabbat, hogy neked melyik lesz kényelmes, nem tudjuk megmondani.

  Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés