Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kekkec

    aktív tag

    válasz drtimot #25769 üzenetére

    Köszönöm az építő jellegű hozzászólásod! :R

    A felvázolt "egér kezelési technika" rajtam kívülálló okból fakad, nem igény vagy elvárás részemről - nem mennék bele ennek miértjébe és azt gondolom nem is ide tartozik.

    Nem ismerem a topik szakértők mércéit ezért csak halvány elképzeléseim vannak mik lehetnek ezek, de azt hiszem kevesebb az "elvárásom" a pontosság terén. Windowsban fogom használni online pókerre két monitoron, amiből az egyik WQHD felbontású lesz, így elég sok pixelt kéne bejárnia az egérnek ugrálás és egyéb anomália nélkül, hogy az asztalokon oda tudjak kattintani, ahova akarok (jelölőboxokra és gombokra stb.). Hirtelen mozdulatokat nem sűrűn teszek és mikor sor kerül ilyenre akkor se nagy gyorsulással.

    Az alacsony vagy beállítható LOD-on én is gondolkodtam, akkor viszont vajmi keveset ér ez a tulajdonság, ha nem tudom "billegetni" a patkányt a fizikai tulajdonságai(m) miatt, mindenesetre tényleg jobb, ha alacsonyabb a LOD értéke.

    Akkor nézzük miket találtam:
    G9-110H
    G9-557HX
    PMSOW06
    Traveler 900

    Ezek milyenek volnának a 100X-hez képest? És az ilyen olyan funkció gombjaik (DPI/CPI, turbo scroll ..) vajon befoghatóak egyéb feladatra (hotkey-nek stb.)?

    (#25778) Bakitm: Igen jó meglátás. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák