Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • drtimot

    aktív tag

    válasz kekkec #25767 üzenetére

    Szerintem nem kötekedni akart az úr, csak elámult a fogásod és az újrapozícionálási technikád különlegességén. Én is kb. pont azt az arcot vágtam a képed/leírásod láttán Ennyire egyedi igényekre nehéz nekünk megmondanunk, mi lehet jó neked.

    Lehet, hogy itt a topiclakóknak "hiperprofesszionális" mércéi vannak, de a te fogásbeli elvárásaid ugyanannyira leszűkítik a lehetőségeket - nagyon nehéz lesz a két dolognak metszetét találni. Ha találsz egy egeret, ami méretre/fogásra megfelelőnek tűnik, akkor írd meg a típusát, és írunk róla (technikai szempontból) véleményt legjobb tudásunk szerint. De szerintem ha találsz is ilyet, nem lesz akkora választék, hogy a mi mércéinkkel is válogass, sajnos, és ez nem személyeskedés.

    Egy tanács, ami még talán nem hangzott el, hogy a billentéses újrapozícionáláshoz (már ha jól értem a dolgot) neked olyan egér kell, aminek alacsony az ún. LOD értéke (ld. 1. hsz). Persze sajnos ezt kevés helyen tüntetik fel, de ha túl magas, arról általában találni véleményeket. Ez egyébként picit csökkenthető a lencse részeinek leragasztásával, néha még a belső LED cseréjével is, erre típus-specifikuan tudunk/próbálunk majd segítséget adni, ha már csak ezen múlna a döntés.

    [ Szerkesztve ]

    Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html

Új hozzászólás Aktív témák