Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • drtimot

    aktív tag

    válasz bozont #25116 üzenetére

    A kiemelt első hozzászólásban levő ajánlott egerek listáján mind "vetekszik" az Mx518-cal, két ajánlott egér között már döntsön az ár, kényelem, hasonlók.

    A jelenlegi logitech kínálatból a G400 és a G400s az 518 utódai, a G500 kicsit más irányba ment el. (lézeres szenzor, súlyozhatóság, szabadon futó görgő), de ezek tényleg elég drágák egyelőre. A G400s széria még nagyon új, a G400 pedig már kifutó, így ezt kifogásként használják mind a kettő áremelkedésére, pedig pár hónapja még 8500-ért szórták a G400-akat, amennyiért kiváló vétel is volt.

    @deja vu: hiába veszel 20 ezres razert, nem lesznek érdemben jobbak bármelyik másik ajánlott egérnél. Sőt, a Razer csúcs-árú-modelljei jelenleg nem is ajánlottak, részben pont azért, mert rossz az ár-érték arányuk. De ha azt várod, hogy egy 20 ezres razer vezeték nélküli csoda meg fogja verni a 2000 forintos WMO-t vagy a 10 évvel idősebb Razer modelleket, bizony lehet, hogy csalódni fogsz. Persze az embernek fontos a modern kinézet is, meg a több gomb, jobb ergonómia - erre ott van az ajánlottak listája, remélhetőleg azért van választék, még ha a magyar bolti kínálat szűkös is.

    Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html

Új hozzászólás Aktív témák