Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szacsee

    nagyúr

    Nick Marshal, atoka1 és icecave:
    Köszönöm a válaszokat!
    atoka1: Nézegettem az 510-et, a 705-öt és az 525-öt is.
    Ebből a trióból ahogy nézem az 525 lehet a legújabb, viszont elég parányi lehet. Könnyen meg tudnám szokni a kisebb egereket is, pedig lapát tenyerem van. Volt MX518-am, utána MS Sidewinder az MS rádiós optikai mellett. 518 után viszont a kézfejem nem zsibbadt el olyan hamar... vagy csak játék közben kellett volna egy kis szünetet tartani. :DDD
    A jelenlegi MK520 rágcsálója egyedül az itthon talált műanyag egérpadon hajlandó működni.
    Asztalon, szőnyegen ágy szöveten, ágyneműn, kanapén sem érzékel. Sajnos attól félek, hogy az 510 is háklis lenne különböző anyagokra, ezért próbáltam olcsóbban megúszni, hátha egy "gagyibb" is látja azt, amit a nagyok, ha meg nem, akkor nem bukok rajta nagyot. Játékra ott az 518 és a Sidewinder, de nem vagyok HC gammer, így nem hinném, hogy jobb kellene.
    Wifis egér is csak azért érdekel, hogy ha kanapéról vezérelném a PC-t, akkor ne legyen gondom a kábellel.
    Csukló gyulladástól nem tartok, mert max pár online sport streamet nézek és ha elindítom a műsort csak akkor nyúlok az egérhez, ha vége, vagy bealszom. :B
    M310 a múltkor ágynemű csere előtt az egyik kispárnámon ment, de ágynemű csere után már nem volt hajlandó elindulni rajta.
    icecave: Drágább rágcsálótól sem riadok vissza, ha megéri az árát, de ahogy írtad gondolom akad a Performance MX-el is egy-két érdekes dolog.... ha van kedved megoszthatnád.
    Köszi!
    Ha ennyire háklisok az egerek még a végén marad a trackball, bár a tisztogatás nem riasztana vissza a vásárlástól, csak hát ugye ott is 3 görgő biztosítja a golyó könnyű forgását, ami egy idő után gondolom kikophat... ezért választottam volna optikai/lézeres wifi-s egeret.
    Lézer, vagy optikai megfelelő amúgy erre a célra? (egyenetlen felület... textil, asztallapon (mdf) való használat)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák