Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szajo

    őstag

    válasz Tsebacsi #12712 üzenetére

    Én igazából nem leugatni akartam őt, de azt én először kaptam választ a kérdésemre, de aztán a 2. kérdésem már erről az egérről szólt, de akkor is azt a választ kaptam hogy vegyek mást, és nem szeretem ha valaki sose látta/próbálta csak halott már róla pl hogy: A4Tech jaj az nem jó vagy nem tudom, és akkor már más típus sem jó... Miért is dobnék ki 10en ezer forintot egérre, mikor 1600ért olyan egeret vettem ami nagyon is jó!
    Egyébként sajnos ez minden topicban így van! Pár hónapja például processzor vétel előtt álltam, direkt le írtam, hogy nekem 775ös processzor kell 20környékén, több pénzem nincs rá, a Q6600 on gondolkozom, de tudtok e valami hasonlót vagy jobb árban lévőt használtan?
    Erre jön a számtalan válasz, ami erről szól: "Inkább válts platformot azzal jobban jársz 20ezer egy jó alaplap plusz egy 25ösből használtan kijössz 1155 proci terén és sokáig el leszel vele" bla bla és társai, na de kérem... persze azért köszönöm az ilyen segítséget is, mert gondolom jót akar, de szerintem nem értette a kérdésemet...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák