Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • PPeter

  addikt

  válasz Hideyoshi #1909 üzenetére

  A szitázás 100 darabtól egy direkt színnél 50 Ft-ból megvan, további színek 30-50 Ft körül jönnek ki. Direkt 4 szín offszetnyomás 300 példány esetén (eleve úgy jön ki a gyárból a kért design-nal a lemez, tehát az árban a lemez is benne van) olyan 300 Ft /lemez, tehát a LightScribe/LabelFlash tényleg csak 1-10 darabnál vonzó, 10 és 100 darab között tintasugaras nyomtatás a nyerő (ez a nyomattól függően 50 és 300 Ft körül lehet a tintazabálástól függően) 100 felett meg a szitázás, illetve nagyobb darabszámnál és/vagy nyomdai színes minőség esetén az offszetnyomással együtt történő legyártás az ajánlott. Tudom, mert ilyenek gyártatásával foglalkozom többek között.

  Nekem mind a két dolog tetszik, a LabelFlash az adatoldalon nagyon exkluzívan néz ki, de a kimondott LabelFlash lemezek cimkeoldala nem valami kontrasztos, ebből a szempontból a LightScribe praktikusabb, tetszetősebb.

  PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!

Hozzászólok Aktív témák